Watch Medier

Gyldendal udpeger to nye forlagschefer til nonfiktion

Redaktionschef og kommunikationschef hos Gyldendal får nye jobtitler i en opgradering af nonfiktion. Nuværende direktør for området skifter stilling. I alt vil forlaget fra årsskiftet have fem forlagschefer.

Foto: Emma Sejersen

Gyldendal vil gøre mere ud af nonfiktion og har udpeget to nye forlagschefer på området, som begge er hentet internt. Det oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Forlagschef for nonfiktion liv bliver Mette Korsgaard, der i dag har titel af redaktionschef for nonfiktion. Dén del af forlaget vil beskæftige sig med personlig udvikling, eksistens, erhverv, videnskab, natur og kunst.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs