Watch Medier

Mangeårig Plesner-partner om exit: "Jeg er mere ambitiøs end at være ansat advokat"

Efter 40 år i virksomheden falder partner i Plesner for aldersgrænsen, men han er hverken klar til at lægge paragrafferne på hylden eller fjerne hånden fra kogepladen. Det siger den 67-årige advokat, der skifter til mindre advokatfirma.

"Jeg vil gerne have hånden på kogepladen som partner. Det trives jeg med," siger Leif Djurhuus, som til nytår træder ind i ejerkredsen hos Klar Advokater. | Foto: Anne Beth Witte/PR

Ni måneder efter sit 40 års jubilæum i Plesner nærmer Leif Djurhuus sig med hastige skridt udløbsdatoen som partner i advokatfirmaet, men advokaten er langtfra klar til at binde en sløjfe om karrieren.

Det fortæller han i et interview med AdvokatWatch oven på nyheden om, at han ved årsskiftet træder ind i ejerkredsen hos Klar Advokater i København.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs