Watch Medier

Microsoft udpeger datacenterdirektør med ansvar for den nye satsning

Det er en erfaren kandidat hentet i egne rækker, som Microsoft har udvalgt til at lede den nye danske satsning, hvor der skal etableres tre datacentre på Sjælland.

Direktør i DI Lars Sandahl (tv.) sammen med direktør i Microsoft Danmark Nanna Bule og finansminister Nicolai Wammen (S) ved pressemødet mandag, hvor Microsoft lancerede sin nye satsning med tre nye datacentre på Sjælland. | Foto: LISELOTTE SABROE

Mikael Mikkelsen får ansvaret for Microsofts nye satsning, hvor der skal opføres tre datacentre på Sjælland, skriver Computerworld.

Han har de seneste 12 år haft forskellige direktørstillinger i den danske del af Microsoft - han bestrider i dag posten som direktør for teknisk salg og kan nu tilføje den officielle titel 'Datacenter Director' med det kommercielle ansvar for datacentersatsningen.

Mikael Mikkelsen får altså ikke ansvaret for den mere tekniske del af datacentrene.

"Jeg skal sikre, at kunder og partnere får mest ud af det, når nu Microsoft har valgt at placere et datacenter i Danmark," siger han til Computerworld.

Overgår Microsofts nye datacentre købet af Navision i pris?

Microsoft etablerer datacentre i Danmark 

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede