Watch Medier

Kirk Kapital skifter ud på formandsposten i større bestyrelsesrokade

Familien Kirk Johansens investeringsselskab, Kirk Kapital, sætter igen Casper Kirk Johansen for bordenden som led i en større bestyrelsesrokade, hvor den hidtidige formand træder tilbage. To nye profiler er desuden hentet ind.

Kirk Kapital-hovedkvarteret på havnen i Vejle. | Foto: Jens Dresling

Mens Casper Kirk Johansen endnu en gang sætter sig selv i formandsstolen i familiens investeringsselskab, Kirk Kapital, bliver også Grundfos-formand Jens Moberg og Peter Beske Nielsen, der bl.a. har haft topstillinger i kapitalforvalteren Blackrock, føjet til bestyrelsen. Det skriver Børsen.

Indskiftningerne er led i en større rokade i Kirk Kapital-bestyrelsen, der også medfører, at den hidtidige formand, Bjarne Graven Larsen, træder ud. Det sker med henvisning til, at han efter eget ønske vil "fokusere yderligere på andre aktiviteter, herunder specielt Qblue," hvor Bjarne Graven Larsen er adm. direktør, lyder det fra Kirk Kapital.

Investeringsselskabet er ejet af brødrene Casper, Morten og Anders Kirk Johansen, og formuen i selskabet stammer fra deres mors andel af Lego-koncernen. Hun er søster til Lego-hovedaktionær Kjeld Kirk Kristiansen og fik sin del af arven udbetalt i 2008.

Kirk Kapital investerer trecifret millionbeløb i trækasser 

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs