Watch Medier

Kirk Kapital skifter ud på formandsposten i større bestyrelsesrokade

Familien Kirk Johansens investeringsselskab, Kirk Kapital, sætter igen Casper Kirk Johansen for bordenden som led i en større bestyrelsesrokade, hvor den hidtidige formand træder tilbage. To nye profiler er desuden hentet ind.

Kirk Kapital-hovedkvarteret på havnen i Vejle. | Foto: Jens Dresling

Mens Casper Kirk Johansen endnu en gang sætter sig selv i formandsstolen i familiens investeringsselskab, Kirk Kapital, bliver også Grundfos-formand Jens Moberg og Peter Beske Nielsen, der bl.a. har haft topstillinger i kapitalforvalteren Blackrock, føjet til bestyrelsen. Det skriver Børsen.

Indskiftningerne er led i en større rokade i Kirk Kapital-bestyrelsen, der også medfører, at den hidtidige formand, Bjarne Graven Larsen, træder ud. Det sker med henvisning til, at han efter eget ønske vil "fokusere yderligere på andre aktiviteter, herunder specielt Qblue," hvor Bjarne Graven Larsen er adm. direktør, lyder det fra Kirk Kapital.

Investeringsselskabet er ejet af brødrene Casper, Morten og Anders Kirk Johansen, og formuen i selskabet stammer fra deres mors andel af Lego-koncernen. Hun er søster til Lego-hovedaktionær Kjeld Kirk Kristiansen og fik sin del af arven udbetalt i 2008.

Kirk Kapital investerer trecifret millionbeløb i trækasser 

Mere fra Watch Medier

Netcompany skal udvikle EU's digitale identitets-wallet

Det danske it-selskab Netcompany er blevet tildelt kontrakten på at udvikle European Digital Identity Wallet i samarbejde med selskabet Scytáles. Projektet er del af en EU-plan om at skabe en europæisk digital identitetsramme, der er tilgængelig for alle EU-borgere og virksomheder.

Danske Swedbank-kunder må på jagt efter ny bank

Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens danske kunder skal ud og finde sig en anden bank. Et nyt partnerskab med Sydbank omfatter nemlig ikke Swedbanks danske kunder. Den svenske banks ansatte i Danmark bliver afskediget.

Handelsbankens landechef rykker til Nykredit

Lars Moesgaard skifter til Nykredit, efter han for kort tid siden stoppede som chef for Handelsbankens danske aktiviteter, der nu er opkøbt af Jyske Bank. Hos Nykredit får han plads i direktionen og ansvar for Banking Retail.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs