Watch Medier

Parken-formand får næstformandspost i statsligt ejendomsselskab

Parken-formand Bo Rygaard bliver ny næstformand i det statslige ejendomsselskab Freja Ejendomme. Selskabet får også et nyt bestyrelsesmedlem i form af Bang & Olufsen-direktør Line Køhler Ljungdahl.

Bo Rygaard bliver næstformand i Freja Ejendomme. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, foretager rokeringer i sin bestyrelse, hvor Bo Rygaard fremover skal være næstformand. Samtidig træder Line Køhler Ljungdahl ind som nyt medlem af den fem mand store bestyrelse. Det skriver Freja Ejendomme i en pressemeddelelse.

Bo Rygaard er adm. direktør i Dreyers Fond og varetager bl.a. formandsposten i underholdningskoncernen Parken Sport & Entertainment og den dertilhørende fodboldklub FC København.

"Bo har været medlem af bestyrelsen siden 2016, og han kender Freja Ejendomme rigtig godt, og jeg ser derfor frem til at fortsætte vores tætte og produktive samarbejde i Freja Ejendommes bestyrelse," siger bestyrelsesformand Hans J. Carstensen, som selv også sidder i Parkens bestyrelse.

Det nye medlem af bestyrelsen, Line Køhler Ljungdahl, har titel af executive vice president og juridisk chef hos Bang & Olufsen.

"Jeg glæder mig meget til at blive en del af Freja Ejendomme, som med en meget dygtig og erfaren ledelse og bestyrelse har en imponerende historik. Jeg håber, at kunne bidrage positivt til Freja Ejendommes fortsatte udvikling og ser frem til at komme i gang med arbejdet", siger hun.

"Lines mange meritter taler for sig selv og jeg ser frem til, at hendes stærke kompetencer bringes i spil i Freja Ejendommes bestyrelse," lyder det fra Hans J. Carstensen.

Omrokeringen i bestyrelsen kommer knap tre måneder efter, at Karen Mosbech annoncerede, at hun til sommer stopper som adm. direktør i Freja Ejendomme efter 11 år på posten.

Forinden var Egmont-direktør Hans J. Carstensen avanceret fra en rolle som næstformand til formand for bestyrelsen – en rolle, Søren Johansen havde haft de foregående 10 år.

A.P. Møller-Mærsk køber central ejendom i København for over 400 mio. kr. af staten

Statens ejendomsselskab mister sin øverste direktør

Næstformand rykker frem i bussen og bliver formand for Freja Ejendomme

Fængsel skal sikre milliongevinst til Freja Ejendomme – mægler spår stor interesse

Freja Ejendomme skal have ny bestyrelsesformand 

 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs