Watch Medier

Tidligere Danske Bank-chef bliver ny partner i amerikansk headhunterfirma

Ny partner i rådgivnings- og headhunterfirma blev fyret i Danske Bank sidste år i en større ledelsesrokade. Han skal være ansvarlig for oprustning på nyt område.

Frederik Gjessing Vinten, der er ny partner i Spencer Stuart, blev opsagt i Danske Bank, da topchef Chris Vogelzang kom til. | Foto: PR/Danske Bank

Tidligere direktør i Danske Bank, Frederik Gjessing Vinten, har fundet nyt arbejde som partner i den internationale rådgivnings- og headhuntervirksomhed, Spencer Stuart. Det skriver Finans.

I Spencer Stuart får han ansvar for den nordiske sektor for kapitalfonde, hvilket er et område, som headhunterfirmaet opprioriterer, fremgår det af artiklen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs