Watch Medier

Tidligere Danske Bank-chef bliver ny partner i amerikansk headhunterfirma

Ny partner i rådgivnings- og headhunterfirma blev fyret i Danske Bank sidste år i en større ledelsesrokade. Han skal være ansvarlig for oprustning på nyt område.

Frederik Gjessing Vinten, der er ny partner i Spencer Stuart, blev opsagt i Danske Bank, da topchef Chris Vogelzang kom til. | Foto: PR/Danske Bank

Tidligere direktør i Danske Bank, Frederik Gjessing Vinten, har fundet nyt arbejde som partner i den internationale rådgivnings- og headhuntervirksomhed, Spencer Stuart. Det skriver Finans.

I Spencer Stuart får han ansvar for den nordiske sektor for kapitalfonde, hvilket er et område, som headhunterfirmaet opprioriterer, fremgår det af artiklen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs