Watch Medier

Udskældt burgerkæde får tidligere Gorms-chef som direktør

Efter kun fem måneder i stolen er Lars Hviid nu fortid som direktør i burgerkæden Burger Shack. Den nye mand har tidligere været i Gorms, ISS og McDonalds.

Foto: Ditte Kaas Christensen / Burger Shack

Thomas Lendrell, der tidligere har haft ansvar for driften hos McDonalds og i pizzakæden Gorms er ny direktør i burgerkæden Burger Shack, skriver Ekstra Bladet.

Han tager over efter Lars Hviid, der for fem måneder siden tog over efter Christoffer No Kjærholm, som stod i spidsen for kæden, da Fødevarestyrelsen tildelte kæden en stribe hårde hug for ikke at have styr på hygiejnen.

"Lars Hviid har gjort et godt stykke arbejde med at få vore glade smileyer tilbage. Det har vi nu i alle de restauranter, som har haft kontrolbesøg. Der er styr på rutinerne," siger Thomas Lendrell til Ekstra Bladet.

Burger Shack har omkring 15 restauranter.

Lars Hviid er blevet direktør i søsterselskabet Pizza Hytten.

Ny Burger Shack-direktør: "Når vi igen får positive smileyer, håber jeg, vi kan vinde kundernes tillid tilbage" Burger Shack ansætter kvalitetschef efter skandaleregn En anden Burger Shack-kæde får hårde hug af Fødevarekontrollen 

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede