Watch Medier

Saniona udvider direktionen med nye ansigter fra årsskiftet

Saniona udvider fra årsskiftet direktionen med en ny en juridisk chef og ny en teknisk chef. Det meddeler selskabet mandag.

Foto: Colourbox

Det danske biotekselskab Saniona udvider direktionen med to nye ansigter. Det sker med ansættelserne af Denelle Waynick og Kyle Haraldsen som henholdsvis ny juridisk chef og ny teknisk chef.

Det oplyser Saniona i en pressemeddelelse mandag eftermiddag.

"Det har været et år med transformation for Saniona, som har udviklet sig fra en virksomhed med fokus på tidlig forskning til en virksomhed, der er i stand til at gennemføre sine egne kliniske forsøg i mellemfasen. Mens 2020 lakker mod enden vil ansættelsen af Danelle og Kyle i Sanionas ledelsesteam være med til at styrke vores aktuelle forretning," udtaler Rami Levin, adm. direktør i Saniona i meddelelsen.

Denelle Waynick kommer ifølge Saniona senest fra en stilling som chief legal officer and corporate secretary hos MyoKardia, mens Kyle Haraldsen er hentet ind fra en rolle som vice president of technical operations and project management hos AMAG Pharmaceuticals.

En række af nyansættelser

De to nye ansættelser kommer i et år, hvor det danske biotekselskab har hentet flere nye ansigter ind til forskellige chefstillinger.

I august kunne Saniona således oplyse, at man havde hyret tre nye folk ind til rollerne som henholdsvis finansdirektør, kommunikationschef og HR-chef. Det skete i kølvandet af, at selskabet havde sikret sig en trecifret millioninvestering.

Dengang blev Jason A. Amello hyret som finansdirektør, mens Trista Morrison blev ansat i en nyoprettet stilling som kommunikationschef, og Linea Aspesi blev sat i spidsen for HR.

I slutningen af april blev Rudolf Baumgartner også hentet ind som medicinsk direktør.

Saniona oplyser, at de to nyansættelser, Denelle Waynick og Kyle Haraldsen, vil begynde i deres nye roller fra januar 2021, og at de vil arbejde fra kontoret i Boston.

Saniona henter 410 mio. kr. hos amerikanske og svenske pengetanke Saniona udnævner amerikaner som medicinsk direktør Saniona hyrer tre amerikanere til chefstillinger i Boston  

Mere fra Watch Medier

Netcompany skal udvikle EU's digitale identitets-wallet

Det danske it-selskab Netcompany er blevet tildelt kontrakten på at udvikle European Digital Identity Wallet i samarbejde med selskabet Scytáles. Projektet er del af en EU-plan om at skabe en europæisk digital identitetsramme, der er tilgængelig for alle EU-borgere og virksomheder.

Danske Swedbank-kunder må på jagt efter ny bank

Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens danske kunder skal ud og finde sig en anden bank. Et nyt partnerskab med Sydbank omfatter nemlig ikke Swedbanks danske kunder. Den svenske banks ansatte i Danmark bliver afskediget.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs