Watch Medier

Danske Bank henter ny chef til bekæmpelse af finansiel kriminalitet i konsulenthus

Konsulenthuset Pwc har mistet erfaren mand inden for bekæmpelse af finansiel kriminalitet til Danske Bank. I banken bliver han såkaldt First Vicepresident for enhed for finansiel kriminalitetsbekæmpelse.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Danske Bank har været på rov hos det store rådgivnings og konsulenthus, Pwc, i ansættelsen af Jacob Balvinsson Roding som ny First Vice President til enheden Financial Crime Compliance Unit. Det skriver han selv på Linkedin, og det bekræfter Danske Bank til FinansWatch.

Jacob Balvinsson Roding arbejdede i Pwc med netop bekæmpelse af finansiel kriminalitet i Pwc’s afdeling for finansielle services.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Jyske Banks opkøb får konkurrenter til at opruste

Flere banker skruer op for offensiven i det midt- og vestjyske, hvor Handelsbanken er en af de største aktører. Oven på Jyske Banks køb af Handelsbankens aktiviteter i Danmark ser en højere andel af kunderne sig om efter ny bank.

Scan Global-chef varsler nye overtagelser

Logistikkoncernen Scan global har overtaget et Hongkong-selskab, der giver flere muskler i Asien og passer godt ind i koncernens DNA. Sådan lyder det fra topchef Allan Melgaard, der bebuder andre, nye overtagelser.

Læs også