Watch Medier

Organisationsændring får Danske Bank Asset Management til at forfremme ny CIO

I Danske Banks seneste organisationsændring blev investeringschef for asset management, Christian Heiberg, forfremmet til chef for hele afdelingen. Nu har Danske Bank så fundet ny investeringschef. Både den nye og gamle chef er relativt nye i banken.

Thomas Otbo har kun været i Danske Bank siden 2019. Nu er han blevet udnævnt som ny investeringschef i bankens asset management-afdeling. | Foto: PR / Danske Bank

Som led i Danske Banks nye organisationsændring har man forfremmet chefen for Danske Bank Asset Management afdeling for solutions, Thomas Otbo, til såkaldt CIO eller investeringschef. Thomas Otbo vil samtidig blive ansvarlig for afdelingen Solutions & Alternatives, der forvalter både likvide og illikvide aktier inden for alternative investeringer.  

Det skriver FinansWatchs søstermedie, AMWatch.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs