Watch Medier

Organisationsændring får Danske Bank Asset Management til at forfremme ny CIO

I Danske Banks seneste organisationsændring blev investeringschef for asset management, Christian Heiberg, forfremmet til chef for hele afdelingen. Nu har Danske Bank så fundet ny investeringschef. Både den nye og gamle chef er relativt nye i banken.

Thomas Otbo har kun været i Danske Bank siden 2019. Nu er han blevet udnævnt som ny investeringschef i bankens asset management-afdeling. | Foto: PR / Danske Bank

Som led i Danske Banks nye organisationsændring har man forfremmet chefen for Danske Bank Asset Management afdeling for solutions, Thomas Otbo, til såkaldt CIO eller investeringschef. Thomas Otbo vil samtidig blive ansvarlig for afdelingen Solutions & Alternatives, der forvalter både likvide og illikvide aktier inden for alternative investeringer.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede