Watch Medier

Storcenterejer udskifter chefen for Norden

Kriseramte Unibail-Rodamco-Westfield, der bl.a. ejer shoppingcentret Fisketorvet i København, siger farvel til svensk chef for butikscentrene i Norden og indsætter hollænder i stedet.

Hollandske Jurn Hoeksema har været driftschef for aktiviteterne i Europa og har desuden en fortid hos en anden storcenterejer, Citycon. | Foto: PR / URW

Lars-Åke Tollemark stopper ved årsskiftet som adm. direktør for den globale og kriseramte storcenterejer Unibail-Rodamco-Westfield (URW) i Norden for i stedet at overgå til en stilling som seniorrådgiver, oplyser URW tirsdag.

Han afløses af hollandske Jurn Hoeksema, der er hentet internt og som de seneste to år har været driftschef for aktiviteterne i Europa og med en fortid som driftsdirektør (COO) hos en anden storcenterejer, Citycon.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede