Watch Medier

Mangeårig NCC-direktør får igen chefansvar

Den tidligere chef for entreprenørkoncernen NCC i Norden, Klaus Kaae, skal ikke længere kun være seniorrådgiver for selskabet.

Klaus Kaae sagde for omkring et år siden farvel til et dagligt chefansvar i NCC. Nu er han tilbage i koncernledelsen. | Foto: PR / NCC

Danske Klaus Kaae, der for omkring et år siden slippede tøljerne som chef for den nordiske byggeforretning i NCC efter i alt 34 år i selskabet, får igen et dagligt driftsansvar i koncernen.

Siden sin afgang har han haft titel af seniorrådgiver, men som følge af en ny organisationsplan, som NCC netop har meldt ud, er Klaus Kaae tilbage som indkøbschef og medlem af koncernledelsen.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs