Watch Medier

Computerworld får ny direktør

Den hidtidige direktør i Jobindex Media forlader selskabet efter mere end syv år og overlader jobbet til tidligere koncerndirektør hos Nordiske Medier og i Berlingske Media.

Bestyrelsesformand for Jobindex Media, der efter syv år nu skifter direktør, Kaare Danielsen.

Jobindex Media, som udgiver Computerworld, skifter ud på direktørposten. Brian Holmgaard fratræder således stillingen af personlige årsager og overlader positionen til John Kristensen. Det skriver Computerworld i en pressemeddelelse og på sit website.

John Kristensen har tidligere været driftsdirektør hos Berlingske Media og kommerciel direktør på B.T. Senest har han været koncerndirektør for Nordiske Medier, som er ejet af Nordjyske Medier. Der stoppede han i januar 2019, da hans stilling blev nedlagt.

"John Kristensen har arbejdet med medier og salg i mange år, og han kender i forvejen organisationen fra sin tid i Computerworlds bestyrelse. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med ham," siger bestyrelsesformand Kaare Danielsen, stifter og adm. direktør hos Jobindex.

Siden 2015 har John Kristensen desuden været bestyrelsesmedlem i Jobindex Media, hvor han altså nu bliver direktør.

Selskabet Jobindex Media har eksisteret siden 2013, da Jobindex købte Computerworld fra det amerikanske selskab International Data Group (IDG).

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs