Watch Medier

Prominente navne stopper i bestyrelsen for københavnsk biotekhåb

Bestyrelsen i Antag Therapeutics, der udvikler et middel mod fedme og diabetes, er to blevet prominente navne færre. Formand er stadig Symphogen-stifter, Kirsten Drejer, ligesom bestyrelsen fortsat rummer markante biotekprofiler.

Biotekchefen Anker Lundemose, der til daglig er adm. direktør for britiske Mission Therapeutics, sagt farvel til Antag Therapeutics og sin rolle i bestyrelsen, som han trådte ind i tilbage i juni 2017. | Foto: Mission Therapeutics / PR

Det københavnske biotekselskab Antag Therapeutics har på kort tid sagt farvel til to af selskabets prominente medlemmer af bestyrelsen, der stadig ledes af Symphogen-stifter Kirsten Drejer.

Først var det Novo Holdings-partneren Emmanuelle Coutanceau, der i september 2020 trådte ud af Antag Therapeutics, der blev stiftet i februar 2017 og fire måneder senere fik 20 mio. kr. fra netop Novo Seeds.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Relaterede