Watch Medier

Gastronomisk bakterienørd vil berige verden med bæredygtige smage

Den 35-årige canadier David Zilber, der har en fortid som fermenteringschef hos Noma, er ved at finde sig til rette i Danmarks største ingrediensvirksomhed, Chr. Hansen. "Pludselig er jeg med til at påvirke, hvordan flere millioner mennesker spiser," siger han.

Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, fik i oktober en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda

David Zilber ved godt, at en overvældende mængde mug og bakterier ikke plejer at være en god grund til at takke ja til et job.

Alligevel var det Chr. Hansens bank med over 40.000 forskellige bakterier, der trak ham ud af michelinverdenen og ind i et nyt job i ingredienskoncernen. Her blev David Zilber i oktober ansat til at udvikle nye smage bl.a. gennem fermenteringsteknikker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs