Gastronomisk bakterienørd vil berige verden med bæredygtige smage

Den 35-årige canadier David Zilber, der har en fortid som fermenteringschef hos Noma, er ved at finde sig til rette i Danmarks største ingrediensvirksomhed, Chr. Hansen. "Pludselig er jeg med til at påvirke, hvordan flere millioner mennesker spiser," siger han.
Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, fik i oktober en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda
Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, fik i oktober en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda

David Zilber ved godt, at en overvældende mængde mug og bakterier ikke plejer at være en god grund til at takke ja til et job.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også