Watch Medier

Gastronomisk bakterienørd vil berige verden med bæredygtige smage

Den 35-årige canadier David Zilber, der har en fortid som fermenteringschef hos Noma, er ved at finde sig til rette i Danmarks største ingrediensvirksomhed, Chr. Hansen. "Pludselig er jeg med til at påvirke, hvordan flere millioner mennesker spiser," siger han.

Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, fik i oktober en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda

David Zilber ved godt, at en overvældende mængde mug og bakterier ikke plejer at være en god grund til at takke ja til et job.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også