Lars Rebien og 10.000 andre slutter sig til Løkkes netværk

Tidligere statsminister og nuværende løsgænger i Folketinget Lars Løkke Rasmussens politiske netværk runder 10.000 medlemmer. Et af dem er formanden for Novo Nordisk, Lars Rebien sørensen.
Blandt de nye medlemmer af Lars Løkke Rasmussens politiske netværk er Lars Rebien Sørensen. | Foto: Niels Hougaard / Ritzau Scanpix
Blandt de nye medlemmer af Lars Løkke Rasmussens politiske netværk er Lars Rebien Sørensen. | Foto: Niels Hougaard / Ritzau Scanpix
AF RITZAU

10.000 personer har på under en uge meldt sig ind i det politiske netværk, som tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) stiftede fredag.

Han har selv udtalt, at det på sigt kan udvikle sig til et politisk parti.

"Det har mere end 10.000 danskere gjort siden fredag. Det er noget overvældende, og jeg kæmper lidt med at få struktur på det, for jeg har ikke nogen organisation," siger han i en video,, lagt på Facebook sent onsdag aften.

Løkke er tidligere formand for Venstre, men halvandet år efter oprøret mod ham, valgte han i det nye år at blive løsgænger. Derfor har han foruden et par frivillige fået stillet en folketingssekretær til rådighed.

Dagbladet Politiken har talt med en af de mere prominente personer, der har sluttet sig til Løkkes politiske netværk.

Det drejer sig om Lars Rebien Sørensen, der i dag er bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden og for år tilbage var administrerende direktør for Novo Nordisk.

Til Politiken forklarer den tidligere Novo-topchef, at han deler Løkkes analyse af den nuværende politiske situation, og at han er fortaler for, hvis der kunne skabes et mere stabilt politisk flertal på midten i dansk politik.

"Som kunne sikre langsigtede løsninger, som er forudsigelige og baseret på et bredt politisk flertal," fortæller Lars Rebien Sørensen til Politiken.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også