Watch Medier

Advokatkontor laver generationsskifte og satser på vækst med markant flere partnere

Nyt kuld er optaget i inderkredsen, mens medstifter lægger paragrafferne på hylden i advokatfirmaet Foldschack, Forchhammer, Dahlager & Barfod, der nu vil fordoble sin hær af advokater. De lokker blandt andet med partnergulerod for at komme i mål.

Olivia Hansen er en af fem nye partnere i advokatfirmaet Foldschack, Forchhammer, Dahlager & Barfod, hvis sociale profil vajer i indre København. | Foto: Privat/Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Advokatfirmaet Foldschack, Forchhammer, Dahlager & Barfod har i løbet af det sidste år gennemført et generationsskifte, som kulminerer med, at medstifter Christian Dahlager slipper sin ejerandel og lægger paragrafferne på hylden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs