Watch Medier

Ny chef hos FB Gruppen skal stå for milliardprojekter og lover "at tale folk imod"

FB Gruppen får ny projektudviklingschef, som har haft en afgørende rolle i det omfattende projekt Nærheden i Høje-Taastrup, som Valby-udvikleren har skudt milliarder i. Selv siger hovedpersonen, at hun er "sikker på, at nogle synes, jeg ofte er en forfærdelig irriterende type."

FB Gruppens nye projektudviklingschef er overbevist om, at nogle synes, hun ofte er "en forfærdelig irriterende type." | Foto: PR

Maya Arffmann er ny projektudviklingschef hos FB Gruppen, hvor hun skal stå for koncernens igangværende og kommende bydels- og boligprojekter rundt omkring på Sjælland. Det skriver FB Gruppen i en pressemeddelelse.

De seneste knap syv år har Maya Arffmann som chefkonsulent haft ansvaret for udviklingen af bydelen Nærheden i Hedehusene i Høje-Taastrup, som Realdania og kommunen står bag, og som FB Gruppen med en investering på 3 mia. kr. ejer omtrent halvdelen af.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs