Watch Medier

Nordens største hotelkæde finder ny kommerciel direktør i Danmark

Scandic henter tidligere ansat tilbage som øverste ansvarlige for at udvikle hotelkædens kommercielle aktiviteter. I en ellers vanskelig tid understreger han, at Nordens største hotelkæde "er på en spændende vækstrejse".

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Hotel-kæden Scandic med 27 hoteller i Danmark skal have ny kommerciel direktør. Klaus Johansen får fra 1. april ansvaret for at udvikle de kommercielle aktiviteter inden for bl.a. salg og marketing med 50 ansatte under sig, fremgår det af en pressemeddelelse fra Scandic.

Han har de seneste fire år været chef for den danske afdeling af konsulentvirksomheden Green Hat People, hvor han også havde det globale ansvar for virksomhedens kommercielle aktiviteter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs