Watch Medier

Anders Samuelsen får direktørjob i medicofirma

Den tidligere politiker Anders Samuelsen er blevet adm. direktør i et iværksætterfirma, der vil dræbe bakterier og virus med en særlig type ultraviolet lys.

Anders Samuelsen er nu adm. direktør i et iværksætterfirma. | Foto: Miriam Dalsgaard

Tidligere udenrigsminister og politisk leder af Liberal Alliance Anders Samuelsen er blevet opført i cvr-registeret som adm. direktør i iværksættervirksomheden UV Medico fra Galten, og han bekræfter ansættelsen over for Finans.

"Jeg blev kontaktet i 2020 af virksomheden, fordi den havde brug for noget rådgivning. Jeg har arbejdet sammen med en række virksomheder efter politiktiden, og UV Medicos projekt er det mest spændende, jeg har set. Siden har det hele udviklet sig, og nu er jeg blevet direktør," siger han til mediet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også