Watch Medier

Susanne Bier skal instruere ny Hollywood-serie

Efter succes med serien "The Undoing" på på streamingkanalen HBO skal Susanne Bier inden længe i gang med en ny serie – denne gang skal hun portrættere tidligere amerikanske præsidentfruer.

Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Den danske instruktør Susanne Bier har for nylig haft succes med HBO-serien "The Undoing", hvor hun kommanderede rundt med stjerner som Nicole Kidman og Hugh Grant, og nu har hun landet et nyt job som instruktør på en stor Hollywood-serie, skriver magasinet Variety.

Hun skal således instruere serien "The First Lady", som skal portrættere tidligere amerikanske præsidentfruer. Tv-selskabet Showtime står bag produktionen af serien.

"Susanne er en visionær instruktør, som styrer produktionen med voldsom ærlighed og en enestående visuel styrke," siger Amy Israel, vicedirektør i Showtime.

I Danmark vil det formentlig være muligt at se "The First Lady" på streamingtjenesten Paramount+, som ViacomCBS lancerer i norden i slutningen af marts. Tjenesten vil i hvert fald byde på indhold fra Showtime, som altså står bag Susanne Biers kommende serie.

Mere fra Watch Medier

MT Højgaard skifter ud på topposten

Henrik Mielke fik halvandet år i stolen hos entreprenørselskabet MT Højgaard, før der igen er udskiftning. Afløser har fortid hos Huscompagniet og NCC.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs