Watch Medier

Tidligere forsvarschef skal jagte opkøb i it-sikkerhedsbranchen

Cybersikkerhed handler om krig – ikke om at håndtere en krise, mener tidligere forsvarschef Peter Bartram, der er blevet formand for en fond, der opkøber it-sikkerhedsselskaber efter en kapitalfondsmodel.

Peter Bartram er formand for en fond, der opkøber cybersikkerhedsfirmaer. | Foto: Ivan Riordan Boll/Politiken/Ritzau Scanpix

Sammen med cloud er it-sikkerhed blevet en megatrend i it-branchen. Fra at have været et nicheindustri er it-sikkerhed blevet et område, alle betydende it-spillere skal have et svar på over for kunderne. Og den tidligere niche er også kommet i centrum blandt opkøbere af it-selskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs