Watch Medier

PFA's seniorboligkoncept henter projektudviklingsdirektør hos Dades

Forhenværende projektudviklingsdirektør i Dades Bjarne Erik Sørensen er blevet ansat i en tilsvarende stilling hos Evia, der er ejet af PFA og Audley Group. Hans forgænger stoppede efter kort tids ansættelse.

Bjarne Erik Sørensen | Foto: PR / Evia

Det PFA-ejede seniorboligkoncept Evia har ansat Bjarne Erik Sørensen som ny projektudviklingsdirektør fra 25. januar. Det oplyser Evia i en pressemeddelelse.

Bjarne Erik Sørensen kommer fra en tilsvarende stilling hos ejendomsselskabet Dades, og han erstatter Michael Nyboe, der stoppede efter kort tids ansættelse sidste år.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med Evia-konceptet, hvor vi skal opføre boliger efter den højeste standard inden for bæredygtigt kvalitetsbyggeri," udtaler Bjarne Erik Sørensen i en pressemeddelelse.

Evia, der foruden PFA også er ejet af britiske Audley Group, skal udvikle og drive servicerede boliger til seniorer, hvor PFA's kunder får fortrinsret. Her skal Bjarne Erik Sørensen stå for udvikling og opførelse af boligerne.

"Bjarnes kompetencer inden for nybyggeri – hele vejen fra udvikling, planlægning og projektering til opførelse – er helt centrale for Evia de kommende år," udtaler Mikala Kreiser, adm. direktør i Evia, i pressemeddelelsen.

Pensionsselskab leger med tanker om at sælge hjemmehjælp og omsorg

PFA og Audley Groups fælles barn skal hedde Evia 

PFA-direktør ser frem til at kunne genoptage vækstplaner internationalt 

Mere fra Watch Medier

DFDS forudser fremgang i logistikforretningen i 2023

Færge- og logistikselskabet kommer ud af 2022 nogenlunde som ventet. Økonomisk afmatning vil påvirke forretningen i 2023, hvor selskabet dog regner med at holde fast i omsætningsniveauet fra sidste år. (Opdateres)

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Læs også

Relaterede