Watch Medier

Journalistforbundet udpeger ny presse- og kommunikationschef

DJ har hapset engagementsdirektør fra Folkekirkens Nødhjælp, som fremover skal varetage ansvaret for forbundets presse og kommunikation.

Foto: Marius Renner

Dansk Journalistforbund (DJ) sætter navn på sin nye kommunikations- og pressechef, som bliver 50-årige Charlotte Harder, der hidtil har været engagementsdirektør i Folkekirkens Nødhjælp. Det skriver forbundet på sin hjemmeside.

Charlotte Harder har tidligere bl.a. haft ledende stillinger hos DR heriblandt på Deadline, som udlandschef i DR Nyheder og som redaktør på Horisont. Hun har desuden været ansat hos bl.a. Berlingske, TV 2 og Ritzau.

"Jeg er meget optaget af, hvordan DJ kan byde ind i forhold til fremtidens (og nutidens) arbejdsmarked, hvor rigtig mange medlemmer arbejder på en helt anden måde og med nogle andre rammer og vilkår, end de gjorde for 30 år siden. Hvad kommer en øget digitalisering til at betyde for medlemmernes arbejdsliv? Det er emner, hvor jeg gerne vil være med til at styrke DJ’s stemme. Derudover har jeg altid været meget optaget af pressefrihed og ytringsfrihed. Det er områder, der bliver udfordret på nye måder i fremtiden, og hvor jeg gerne vil bidrage til at sikre, at DJ markerer sig stærkt og tydeligt," siger Charlotte Harder i en pressemeddelelse fra DJ.

Ledelsen af kommunikation og presse hos DJ var senest i hænderne på Allan Visborg Andreasen, der forlod posten i efteråret.

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs