Watch Medier

Gyldendal henter ny kommunikationschef fra PFA

Forlag har fundet afløser for kommunikationschef, der nu har skiftet titel til forlagschef. Han skrev selv en bog sidste år - den udkom dog ikke på Gyldendal.

Niels Overgaard tiltræder hos Gyldendal 1. marts. | Foto: Ulrik Jantzen/People's Press/PR

Gyldendal får 1. marts ny kommunikationschef, når Niels Overgaard indtager posten, oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Den kommende kommunikationschef er hentet fra et job som chef for bæredygtighed hos PFA, hvor han tidligere har haft titel af kommunikationschef. Blandt Niels Overgaards tidligere arbejdsgivere er Danske Bank, Burson-Marsteller og Ritzau Finans. Han har desuden selv skrevet en bog om agnostisk filosofi "Det hele handler ikke om dig", der udkom i 2020 på forlaget People's Press.

"I en tid, hvor konkurrencen om opmærksomheden er hård, er det stærkt motiverende for mig at kaste mig ind i kampen for, at der bliver produceret og publiceret dansk kvalitetsindhold og undervisningsmateriale. For mig personligt er det samtidig en unik mulighed for at kombinere min baggrund inden for henholdsvis journalistik og virksomhedskommunikation med de erfaringer, jeg har gjort mig som forfatter," udtaler Niels Overgaard i meddelelsen.

Posten som kommunikationschef har hidtil tilhørt Michael Jannerup, der i december blev præsenteret som forlagschef for nonfiktion kultur hos Gyldendal.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs