Watch Medier

Fusioneret lokalbank får ildsjæl som ny Farsø-chef

Vestjysk Banks fusion med Den Jyske Sparekasse har fået brikkerne til at flytte sig i den nye organisation. Nu forhenværende Farsø-chef tager noget længere sydpå, mens privatkundechef overtager butikken.

Vestjysk Banks hovedkvarter i Lemvig flytter i forbindelse med fusionen snart til Herning, mens der i filialerne også er gang i flytningen. | Foto: Vestjysk Bank/PR

Tidligere på måneden faldt den endelige godkendelse i fusionen mellem Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse, der fortsætter under førstnævntes navn, og som nu er Danmarks ottende største bank målt på arbejdende kapital.

Fusionen har bl.a. betydet, at filialchefen i Farsø, Claus Sejrup Villadsen, rykker til Horsens, mens den nuværende privatkundechef, Anette Overgaard, er valgt som ny direktør i Farsø, der ligger nær Limfjorden i det nordvestjyske område. Det skriver Farsø Avis.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Relaterede