Watch Medier

Aller Media hyrer redaktionschef fra tv-producent som chefredaktør for nyt digitalt produkt

Programudvikler hos tv-producenten Eddy Media skal stå i spidsen for et nyt digitalt produkt fra Aller Media, der skal på markedet senere i år.

Foto: PR/Aller Media

Aller Media opruster på levende billeder og henter kræfter fra video- og tv-producenten Eddy Media til at stå i spidsen for et nyt digitalt produkt, der skal søsættes i år. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Fra februar skifter Kristine Lund Karlsson titlen som redaktionschef og kreativ programudvikler i Eddy Media ud med posten som chefredaktør for det nye tiltag, der ligger i en nyoprettet fagredaktion, New Media, under mediechef Camilla Kjems.

Kristine Lund Karlsson skal som chefredaktør dels udvikle indholdsprofilen på det nye produkt, men også styrke og udbygge den digitale indholdsproduktion og konceptudvikling i Aller Media.

"I Aller Media ligger vi inde med en guldgrube af indhold fra vores eksisterende formater og brands, som vi på New Media-redaktionen skal bygge videre på og versionere til nye platforme. Men ovenpå det skal vi også producere en lang række unikke podcasts, videokoncepter og artikelserier, der skal udkomme i en ny mediekanal," udtaler mediechef Camilla Kjems om ansættelsen af Kristine Lund Karlsson i meddelelsen.

Aller Media tog sidste år hul på at få mere tv- og video på menuen med udrulningen af formaterne "Rød Løber" og "Mix TV", og nu får området altså mere fokus.

Kristine Lund Karlsson, 52, er uddannet cand. comm. fra RUC og har mangeårig erfaring fra tv-branchen bl.a. som redaktør i programafdelingen hos TV 2 og redaktionschef i Warner Bros.

"Jeg ser frem til at komme ombord og bidrage med min erfaring, særligt fra tv-branchen, både på det indholdsmæssige, det strategiske og kreative plan i udviklingen af det digitale indhold. En af mine fornemmeste opgaver bliver at bidrage til at styrke samarbejdet på tværs af hele organisationen med fokus på at producere det bedste indhold til danskerne," siger Kristine Lund Karlsson om ansættelsen.

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs