Watch Medier

Michael Christiansen stopper som formand efter 15 år i arkitektvirksomhed

Tegnestuen Schmidt Hammer Lassen Architects siger farvel til sin bestyrelsesformand, der har siddet på posten siden 2005. Han har dog ikke sluppet ejendomsbranchen helt. Afløser er fundet internt.

Tidligere bestyrelsesformand i DR og direktør for Det Kongelige Teater Michael Christiansen skruer nu ned for sit bestyrelsesarbejde. | Foto: Lars Schmidt / DR

En af landets største tegnestuer, Schmidt Hammer Lassen Architects, har fra årsskiftet sagt farvel til sin bestyrelsesformand gennem mere end 15 år, Michael Christiansen. Det fremgår af virksomhedsregistret.

75-årige Michael Christiansen, der tiltrådte som arkitektvirksomhedens formand i januar 2005, og som indtil for to år siden også sad i bestyrelsen hos DR, afløses af det nye bestyrelsesmedlem Søren Hyllekvist.

Michael Christiansen, der fra 1992 til 2008 var direktør i Det Kongelige Teater, sidder fortsat i bestyrelsen hos Danmarks tredjestørste ejendomsadministrator, CEJ.

Den nye formand, Søren Hyllekvist, der sidste forår blev ansat af Schmidt Hammer Lassen som finanschef, har tidligere været formand for selskaberne Sunshine Enterprise Holding og Center for Clinical and Basic Research. Han har ligeledes en fortid hos arkitektvirksomheden Mangor & Nagel samt Pihl & Søn og TK Development.

Schmidt Hammer Lassen Architects, der har kontorer i København, Aarhus og Shanghai, har de seneste tre år været ejet af den amerikanske arkitektkoncern Perkins+Will.

Schmidt Hammer Lassen forventer endnu et år med underskud 

Tocifret millionunderskud rammer Schmidt Hammer Lassen

Arkitektfirma henter ny cheffigur hos Schmidt Hammer Lassen 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs