Watch Medier

Catella-chef skal lede dansk gren af globalt ejendomsnetværk

En mere end 45.000 medlemmer stor organisation inden for ejendomme og byudvikling etablerer sig i Danmark. Ifølge lokal formand og Catella-direktør fortjener den danske ejendomsbranche "en stemme i det førende internationale forskningsnetværk."

Urban Land Institutes nye danske afdeling ledes af Jesper Bo Hansen fra Catella. | Foto: PR/Geelmuyden Kiese

Danmark bliver hjemsted for den globale forskningsorganisation Urban Land Institutes (ULI) 15. nationale råd i Europa. Det skriver forsknings- og uddannelsesinstituttet, der blev etableret i 1936, og som har over 45.000 medlemmer, i en pressemeddelelse.

Formand for det nye danske råd de kommende to år bliver Jesper Bo Hansen, der ved siden af det frivillige hverv hos ULI er adm. direktør for corporate finance hos Catella, hvor han har været ansat siden årtusindskiftet.

Jesper Bo Hansen fortæller, at han gennem sine 30 år i den danske ejendomsbranche har oplevet, "at markedet har modnet sig til at være førende inden for bæredygtighed og design, og derfor fuldt ud fortjener en stemme i det førende internationale forskningsnetværk."

"ULI er et højt respekteret og virkelig unikt netværk af internationale ejendomsaktører fra alle dele af branchen, baseret på research og erfaring og er et vigtigt kontaktpunkt for hele den international ejendomsbranche," siger Jesper Bo Hansen i meddelelsen.

"Det er en måde at anerkende den internationalisering vores industri går igennem og den fremragende byplanlægning og udviklingspraksis i Danmark, samt de forretningsudviklingsmuligheder, som ULI’s globale netværk giver."

Vigtig dansk stemme

Forberedelserne frem mod lanceringen af det nye råd har ifølge den danske formand stået på i næsten halvandet år og skabt "et stort momentum."

Lisette van Doorn, adm. direktør for ULI i Europa, omtaler Danmark som et sted, "hvor der udvikles så meget banebrydende byplanlægning og best practice med input fra verdensførende eksperter."

"Jesper Bo Hansen er højt respekteret inden for ejendomsbranchen og bringer et væld af viden og erfaring. Han vil blive godt støttet af vores ULI-medarbejdere og medlemskab, i takt med at vi vokser i Danmark," lyder det fra Lisette van Doorn.

Med den nye gren af ULI er det håbet, at man fra dansk side gør sin stemme gældende i den globale dialog om byudvikling og bæredygtighed mellem beslutningstagere og ejendomsbranchens aktører, som organisationen er sat i verden for at forstærke.

Ifølge arkitekt og partner i Big-koncernen Kai-Uwe Bergmann er der tale om "et uundværligt forum."

"Der er ikke alene en netværksdel, men endnu vigtigere foregår der også deling af vigtig research og global best practice. Alt sammen uden bagtanker så hele udviklingsøkosystemet kan lære af tidligere og nuværende projekter. Danmark har meget både at lære fra og selv dele med det bredere ULI-fællesskab," siger han.

Urban Land Institute afholdt i 2019 sin årlige europæiske konference i København ud fra temaet om, hvordan man skaber og udvikler fleksible byrum.

Bundlinjen har været på skrump i Catella

Catella advarer om væsentlig coronaeffekt

Stoleleg hos Catella

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs