Watch Medier

Ritzaus Bureau finder ny nyhedschef internt

Ritzaus Bureau  har fundet en ny nyhedschef internt efter frasalget af børsnyhedstjenesten Ritzau Finans til JP/Politiken, hvor den hidtidige nyhedschef fulgte med til den nye ejer.

Line jakobsen, 43, er uddannet journalist fra RUC og kom til Ritzaus Bureau i 2007. | Foto: Ritzau Scanpix

Efter frasalget af Ritzau Finans til JP/Politikens Erhvervsmedier har Ritzaus Bureau udpeget ny nyhedschef som afløser for Søren Funch, der er fulgt med til den nye ejer. Det oplyser Ritzaus Bureau i en pressemeddelelse.

Det bliver Line Jakobsen, der tager over som ny direktør og nyhedschef for samtlige redaktioner i Ritzaus Bureau. Hun kommer fra en stilling som chef for Ritzaus to særredaktioner Plus og Fokus og har tidligere været redaktionschef og før da kunderedaktør på nyhedsbureauet.

"Line Jakobsen er et forbillede som kundeorienteret redaktionel chef. Som chef for Plus-redaktionen og i de senere år også for særtjenesterne i Ritzau Fokus har hun demonstreret, at hun er både mestrer den daglige journalistiske ledelse og samtidig er i stand til konstant at udvikle og forbedre journalistikken med et skarpt kundefokus. Det får vi nu glæde af i alle redaktioner,” siger chefredaktør og adm. direktør Lars Vesterløkke i meddelelsen.

Ritzaus Bureaus offentliggjorde fredag frasalget af finansnyhedsbureauet Ritzau Finans, der primært henvender sig til abonnenter i den finansielle sektor, og som JP/Politikens Erhvervsmedier har købt.

Ritzau-formand efter salg: Vi skal forholde os til om der skal ske en form for udlodning

Direktør for JP/Politikens Erhvervsmedier: Ritzau Finans skal fortsætte i samme setup

Ritzau så færre vækstveje for Ritzau Finans - og fik et godt tilbud fra hovedejer 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs