Watch Medier

News-chef bliver ny nyhedsdirektør for TV 2

TV 2 har fundet afløseren for nyhedsdirektør Mikkel Hertz internt. Den hidtidige chef for News-kanalen, Ulla Pors Nielsen, skal være med til at sikre TV 2's position på nyhedsformidling i en streamingverden.

Ulla Pors tiltræder i dag, 1. februar. | Foto: Henrik Ohsten / TV 2

Ulla Pors Nielsen skifter titlen som chefredaktør for TV 2 News ud med jobbet som nyhedsdirektør for TV 2, oplyser tv-selskabet i en pressemeddelelse.

Posten som nyhedsdirektør har stået åben, efter at Mikkel Hertz i november meddelte TV 2, at han forlod posten, men blev hos TV 2. Han fortsætter i en "ny funktion, som afklares snarest muligt", oplyser TV 2.

Ulla Pors tiltræder med øjeblikkelig virkning og får ansvaret for TV 2's nyheds- og aktualitetsdækning både på TV 2 og TV 2 News og på streamingtjenesten TV 2 Play samt tv2.dk. Højt på Ulla Pors' liste over opgaver er at sikre TV 2's position på nyhedsmarkedet inden for streaming.

"TV 2 står allerede stærkt i danskernes nyhedsforbrug, og det bliver en af Ulla Pors’ store opgaver i TV 2's kommende strategiperiode at sikre Nyhedernes gennemslagskraft, når danskernes sening flytter mod streaming,"" udtaler Lotte Lindegaard, indholdsdirektør hos TV 2.

Digitalt fokus og tættere bånd til TV 2 Regioner

Ulla Pors har senest arbejdet for TV 2 siden 2011 og altså senest som chefredaktør for TV 2 News. Før da var hun bl.a. kanalchef hos DR1 og redaktionschef hos TV 2.

Hun nævner også selv det digitale område som ét, hun vil have fokus på.

"Vi skal tage et digitalt kvantespring, så adgangen til vores digitale nyhedstilbud på TV 2 Play og tv2.dk bliver indlysende og let. Med Danmarks eneste 24-timers-nyhedskanal har vi en særlig position på tv og streaming, og vi skal udnytte News' styrke endnu bedre på TV 2 Play," udtaler Ulla Pors.

Også tættere bånd til de otte TV 2 Regioner rundt om i landet udstikker hun som et pejlemærke.

"Verden er blevet mere kompliceret, og udviklingen går så hurtigt, at danskerne hver dag har brug for både nyheder og perspektiv. Hos TV 2 har vi et unikt udgangspunkt med en central nyhedsredaktion i Odense, News i København og et tæt samarbejde med TV 2 Regionerne, som vi vil udbygge. Vi skal nyhedsdække fra hele Danmark til hele Danmark, og vi skal hjælpe danskerne med at forstå nyhederne, mens de sker," udtaler hun.

Mere fra Watch Medier

MT Højgaard skifter ud på topposten

Henrik Mielke fik halvandet år i stolen hos entreprenørselskabet MT Højgaard, før der igen er udskiftning. Afløser har fortid hos Huscompagniet og NCC.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs