Tidligere Nordea-chef skal lede regulatorisk afdeling i Danske Bank

Tidligere chef for såkaldt Business Banking Change i Nordea rykker til Danske Bank.
Foto: Ints Kalnins/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Ints Kalnins/Reuters/Ritzau Scanpix

Kasper Jensen skifter Nordea ud med Danske Bank.

Siden 2019 har han haft titel af chef for Business Banking Change og såkaldt Hub Lead hos Nordea, men per 1. februar er han skiftet til Danske Bank. Her får han titel af chef for afdelingen Group Regulatory Reporting.

"Afdelingen er i tre lande og dækker bankens regulatoriske finansielle, kapital og likviditetsrapportering," oplyser Kasper Jensen til FinansWatch.

Kasper Jensen startede sin karriere i Nordea tilbage i 2009, inden han havde en afstikker til netop Danske Bank i to år, hvor han havde titel af Lead Financial Business Partner.

I 2014 vendte han tilbage til Nordea, hvor han siden har haft en række stillinger og i de seneste år arbejdet inden for enheden Commercial & Business Banking. Nu vender han altså retur til Danske Bank - selv om det er svært at sige farvel til Nordea.

"Det er her, jeg er vokset op professionelt, og vores højt værdsatte samarbejde gennem et årti betyder meget for mig. Det er imidlertid det rigtige tidpunkt for mig at prøve noget nyt og skifte mere direkte ind på en CFO-karrierevej. Jeg glæder mig til udfordringen i Danske Bank," udtaler Kasper Jensen.

Danske Bank foretager ny fyringsrunde  

Medie: Danske Bank mangler stadig at skære 900 jobs fra 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også