Watch Medier

Lars Larsens regnedreng træder ud af bestyrelsen i Jysk-familiens selskab

Tidligere direktør i Lars Larsen Group er nu også trådt ud af selskabets bestyrelse. Bestyrelsen bliver i samme ombæring skåret ned fra fire til tre medlemmer.

Foto: Sebastian Buur Gunvald / Ritzau Scanpix

Lars Larsen Groups mangeårige bestyrelsesmedlem Hans Henrik Kjølby er trådt ud af bestyrelsen.

Det bekræfter Rune Jungberg Pedersen, kommunikationsdirektør i Jysk-familiens selskab, over for KapitalWatch.

"Fratrædelsen sker som et planmæssigt led i det generationsskifte, der er i gang i Lars Larsen Group," forklarer kommunikationsdirektøren.

I samme ombæring bliver selskabets bestyrelse skåret ned fra fire til tre medlemmer. Bestyrelsens øvrige medlemmer fortsætter på deres poster, som foruden Jysk-arvingerne Jacob og Mette Brunsborg også tæller Jesper Aabenhus Rasmussen.

Jacob Brunsborg overtog formandsposten i bestyrelsen efter sin far, Lars Larsen, i 2019.

En erfaren person

Med Hans Henrik Kjølbys fratrædelse siger Jysk-familiens selskab farvel en af sine mest erfarne kræfter.

Hans Henrik Kjølby, med tilnavnet 'Lars Larsens regnedreng' har været tilknyttet Jysk-koncernen siden 1987 og blev allerede i 1991 en del af bestyrelsen i det daværende Jysk Sengetøjslager.

Han har således været både finans- og økonomidirektør i koncernen, inden han i 2002 blev udnævnt til adm. direktør i holdingselskabet Jysk Holding, som foruden Jysk ejer en række andre virksomheder.

Hans Henrik Kjølby overlod med udgangen af januar sidste år direktørstolen i Jysk Holding til Jesper Lund. Selskabet skiftede samtidig navn til Lars Larsen Group.

Dengang lød det i en pressemeddelelse fra selskabet, at Hans Henrik Kjølby ville fortsætte i bestyrelsen i flere af Lars Larsen Groups selskaber.

Men det lakker også mod enden.

Ifølge erhvervsopslagsværket Biq forlod han senest bestyrelsen i Silkeborg-virksomheden Backtee, der sælger golftøj og -udstyr. Det gjorde han i november sidste år i forbindelse med Lars Larsen Groups salg af virksomheden til Backtees direktør.

Jysk-familien har kig på familieejede virksomheder

Jysk-familien varmer op til nye investeringer efter rekordoverskud 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs