Watch Medier

Microsoft-direktør bliver formand i nyt klimaudvalg hos Dansk Industri

Nana Bule skal fremover stå i spidsen for nyt klimapolitisk udvalg, som Dansk Industri har nedsat, skriver Børsen.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Dansk Industri har nedsat et nyt klimapolitisk udvalg og har udpeget Nana Bule, der er dansk direktør i Microsoft, til formand, skriver Børsen.

Det nye udvalg har fået til opgave at "sikre konkrete løsninger i den grønne omstilling". Det betyder blandt andet, at de danske virksomheder i højere grad skal dele viden og blive bedre til at udnytte teknologiske muligheder.

Ifølge Nana Bule er det afgørende, at vi udnytter data i klimakampen – både til bedre at forstå udfordringerne og til bedre at kunne løse dem. Derudover er samarbejde essentielt, lyder det.

"Der er ingen af os, der kan løse klimaudfordringerne alene. Vi har brug for teknologi til energieffektivisering og til at binde energiøkosystemet med vand, varme og vind sammen på en ny måde. Samarbejde på tværs af sektorer og partnerskaber er utrolig vigtigt, hvis vi skal lykkes," siger Nana Bule til Børsen.

KMD-topchef efter corona-år: "Alt andet lige står vi et rigtig solidt sted"

Miljøportal lancerer online platform til mere brug af data i klimatilpasning 

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs