Watch Medier

Jysk advokatfirma banker flaget ned i hovedstadsområdet

Hulgaard Advokater blæser som varslet til angreb i kampen om de sjællandske erhvervskunder med nyt kontor lidt uden for København. Gammel kending er tilbage under fanerne for at være med til at lede indtoget.

Kristine Wagner (tv.) og Kristina Meier Risbjerg bemander det nye kontor i Ballerup. Her ses de sammen med kapitalejerne i Hulgaard Advokater Peter Lunau Larsen og Øjvind Hulgaard (stående). | Foto: Anne Kring Fotografi

Tanker, ord og vilje er blevet til handling, og Hulgaard Advokater med kontorer i Kolding og Aarhus banker nu flaget ned på Sjælland, hvor advokatfirmaet åbner kontor i Ballerup lidt nordvest for København.

Til at lede firmaets varslede indtog på Sjælland har advokatfirmaet allieret sig med en gammel kending i form af Kristina Meier Risbjerg, der efter en håndfuld år uden for advokatbranchen er tilbage i stalden hos Hulgaard som associeret partner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs