Watch Medier

Jysk advokatfirma banker flaget ned i hovedstadsområdet

Hulgaard Advokater blæser som varslet til angreb i kampen om de sjællandske erhvervskunder med nyt kontor lidt uden for København. Gammel kending er tilbage under fanerne for at være med til at lede indtoget.

Kristine Wagner (tv.) og Kristina Meier Risbjerg bemander det nye kontor i Ballerup. Her ses de sammen med kapitalejerne i Hulgaard Advokater Peter Lunau Larsen og Øjvind Hulgaard (stående). | Foto: Anne Kring Fotografi

Tanker, ord og vilje er blevet til handling, og Hulgaard Advokater med kontorer i Kolding og Aarhus banker nu flaget ned på Sjælland, hvor advokatfirmaet åbner kontor i Ballerup lidt nordvest for København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede