Watch Medier

Forfatter stopper som taleskriver for klimaminister

Knap halvandet år efter forfatteren Kaspar Colling Nielsen blev taleskriver for klimaminister Dan Jørgensen, stopper han.

Kaspar Colling Nielsen på Kulturmødet på Mors i sommeren 2019. | Foto: Mads Frost/Ritzau Scanpix

Efter knap halvandet år og 142 taler, stopper forfatteren Kaspar Colling Nielsen som taleskriver for klima- og energiminister, og i øjeblikket også fungerende erhvervsminister, Dan Jørgensen (S).

Det skriver Kulturmonitor, efter Kaspar Colling Nielsen på Facebook har meldt ud, at han forlader stillingen for at vende tilbage til at skrive romaner frem for politiske taler.

"Det har været en vildt spændende tid for mig. Fedt, at arbejde sammen med så mange dygtige og engagerede embedsfolk, som arbejder til langt ud på aftenen og i weekenderne på den grønne omstilling (der var samlet set 19 års overarbejde i departementet sidste år). Det har også været interessant at se systemet indefra,” skriver Kaspar Colling Nielsen, der begyndte i ministeriet 1. oktober 2019.

Kaspar Colling Nielsen har bl.a. skrevet romanerne "Mount København" og "Den danske borgerkrig 2018-24" og senest "Dengang Dinosaurene var små", der udkom i efteråret.

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs