Watch Medier

Regional indkøbschef springer ud som life science-iværksætter

Efter 13 år som indkøber til Region Hovedstaden bliver Lars Dahl Allerup nu life science-iværksætter. I denne uge blev en formandspost og ejerskab af ny leverandør til sundhedsvæsenet en realitet.

Foto: Human Bytes / PR

I mere end 13 år som storindkøber af sundhedsteknologi til Region Hovedstaden har Lars Dahl Allerup markeret sig som en af landets mest erfarne indenfor innovative offentlige indkøb.

Men nu er det slut for den 44-årige indkøbs-boss med den faste månedlige løncheck og gode pensionsordninger betalt af staten, for tiden er kommet til endelig at realisere flere års drømme om at være herre i eget hus, selv at kunne tilrettelægge arbejdslivet og "få noget til at gro og gøre gavn".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs