Watch Medier

Han skal forme Midsonas nye danske sundhedsfusion

PROFIL: Kim Juhl Sørensen har blot haft en måned på posten som ny topchef i Midsona Danmark, der favner både Urtekram og System Frugt. Nu er han i fuld gang med at fusionere de to selskaber til en fælles enhed.

Kim Juhl Sørensen begyndte den 1. januar som adm. direktør i Midsona Danmark og første opgaver er at fusionere Urtekram og tilkøbte System Frugt. | Foto: PR

Hele karrieren har stået på fødevarer for den 37-årige Kim Juhl Sørensen. Han er nu hentet op på toppen af det opkøbsivrige, svensk-ejede Midsona Danmark, der ejer Urtekram fra Mariager og som senest har opkøbt System Frugt fra Tilst ved Aarhus.

Kim Juhl Sørensen får kontor begge steder, for selv Midsona Danmark nu fusionerer en lang række funktioner ud mod markedet, er det besluttet at beholde både produktion og kontorer i både Tilst og Mariager på grund af hensynet til medarbejderne begge steder. Og ganske enkelt fordi der ikke er plads til udvidelser nogle af stederne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Gasprisen taber lidt højde

Tirsdagens kraftigt forhøjede gaspriser faldt ud på onsdagen lidt tilbage, men nervøsitetetn i markedet er fortsat til stede.

Læs også

Relaterede