Føljeton finder afløser for afgående chefredaktør internt

Redaktionschef hos Føljeton bliver ny chefredaktør for mediet, når den nuværende skifter til Jysk Fynske Medier.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Føljeton, der udgiver en række nyhedsbreve, får 1. marts ny chefredaktør, når David Dragsted overtager posten. Det oplyser mediet i en pressemeddelelse.

Den nye chefredaktør er i dag redaktionschef på Føljeton og afløser Andreas T. Kønig, der skifter til et job som redaktør for nyhedsbreve hos Jysk Fynske Medier.

"På Føljeton har vi efterhånden tradition for at give chefposterne til unge talenter. Den afgående chefredaktør startede hos os som praktikant, og det samme gjorde David, som nu overtager. Det ligger der en enorm energi i," siger Søren Høgh Ipland, adm. direktør for Føljeton, i meddelelsen.

Føljeton har løbende føjet nye nyhedsbreve og stofområder til den redaktionelle dækning. Det er planen, at det arbejde skal fortsætte under den nye chefredaktør.

"Føljeton har de seneste år opbygget en skarp, finurlig og fandenivoldsk vifte af journalistiske nyhedsbreve. Det er min klare ambition at fortsætte den udvikling. Vores portefølje skal udvides, og genrens muligheder skal udforskes. Føljeton skal fortsat være toneangivende inden for nyhedsbreve, kort fortalt," siger David Dragsted.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også