Watch Medier

Fyret Waoo-boss har fået nyt job i byggebranchen

Jørgen Stensgaard er startet i byggebranchen knap fem måneder efter, at han under stor mystik blev fyret som adm. direktør i Waoo.

Foto: Waoo/PR

Der har været radiotavshed fra Jørgen Stensgaard, siden han i slutningen af oktober blev gået som adm. direktør i tv- og internetselskabet Waoo, men nu er der nyt.

Den 50-årige forretningsmand er blevet ansat som adm. direktør i virksomheden Ipart, der har speciale i at udvikle og opsætte tankstationer, skriver Midtjyllands Avis.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs