Watch Medier

Danske Banks risikochef får strategisk rådgiver fra PR-bureau

En profil fra PR- og kommunikationsbranchen bliver ny strategisk rådgiver for Danske Banks risikochef, der også for nylig er valgt til formand for Finans Danmark.

Carsten Rasch Egeriis får fra den 1. marts hjælp til det strategiske arbejde. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Carsten Rasch Egeriis, der siden 2017 har været chef for Group Risk i Danske Bank og sidste år blev udnævnt til formand i Finans Danmark, kan se frem til strategisk forstærkning i sit arbejde.

I hvert fald er Louise Sommerfeldt, der kommer fra en stilling som driftsdirektør i PR-bureauet Rud Petersen, blevet hevet ind som strategisk rådgiver for risikochefen. Det oplyser hun selv på i et opslag på Linkedin.

I opslaget skriver hun, at hun får titel af Excecutive Advisor i banken, og at hun skal hjælpe Carsten Egeriis "i arbejdet på den samfundspolitiske dagsorden og i rollen som formand for Finans Danmark".

Louise Sommerfeldt har stor erfaring med PR og kommunikation. Hun har tidligere været rådgiver i Geelmuyden Kiese, hvor hun nåede at blive viceadministrerende direktør. Senere var hun politisk rådgiver for den adm. direktør i Danfoss, og det seneste halvandet år har hun været direktionsmedlem og driftsdirektør i Rud Petersen. 

Louise Sommerfeldt begynder i det nye job den 1. marts 2021.

Landets mest udskældte bank stiller sig i spidsen for sektoren: "Jeg ser ingen modsætninger"

Danske Banks nye lobbyformand bakker op om forsigtig udbyttetilgang 

Mere fra Watch Medier

ATP fik investeringstab på 64 milliarder

Modvind på de finansielle markeder kastede et negativt milliardafkast af sig for ATP i 2022. Pensionskæmpen kalder selv året ”historisk udfordrende”. (Opdateres)

Mærsk har udledt langt mere CO2 end tidligere oplyst

Nye beregninger fra Mærsk viser, at rederikoncernen har udledt markant mere CO2 end først rapporteret. Forskellen fra de tidligere beregninger er større end den mængde, som det samlede danske landbrug udledte i 2021.

Læs også

Relaterede