Watch Medier

Kuben Management får ny markedsdirektør

Men en fortid hos bl.a. et landinspektørfirma og MT Højgaard tiltræder den nye direktør med ansvar for Østdanmark.

Jesper Dichmann Sørensen er ny markedsdirektør hos Kuben Management. | Foto: PR / Kuben

Bygherrerådgiveren Kuben Management har ansat Jesper Dichmann Sørensen som ny markedsdirektør, oplyser firmaet.

Fra kontoret i København skal han bidrage til udbygge Kuben Managements relationer i Østdanmark og skabe nye muligheder for udvikling af det byggede miljø, fremgår det.

"Jespers fokus vil være på at skabe nye projektudviklingsmuligheder i tæt samarbejde med kunder, myndigheder og resten af Kuben Managements udviklingsteam. En væsentlig del af Jespers ressourcer vil derfor blive brugt på at spotte nye muligheder for værdiskabende, bæredygtig byudvikling. Jesper skal desuden arbejde med at styrke Kuben Managements relationer til investorer og offentlige myndigheder, samt etablere samarbejder med almene boligselskaber omkring udvikling af byggeri med blandede ejerforhold," skriver firmaet.

Med sig har han en næsten 30-årig karriere på både rådgiver-, entreprenør- og myndighedssiden.

Jesper Dichmann Sørensen har senest været chef for plan- og ejendomsudvikling hos Mølbak Landinspektører, og har tidligere fungeret som afdelingschef i Gentofte Kommune og som markedschef for det offentlige marked hos MT Højgaard, fremgår det.

Kommune leder efter rådgiver på opgave til tocifret millionbeløb

Kuben Management skal udvikle sundhedshus til 100 mio. kr. i Nyborg 

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs