Watch Medier

NCC henter ny kundechef hos MT Højgaard

Entreprenørkoncernen NCC har ansat Jacob Skjellerup som ny kundechef med fokus på offentlige kunder i Jylland. Han har i de sidste seks år arbejdet som kommerciel chef i MT Højgaard.

Jacob Skjellerup er bosat i Vejle med sin kone og to børn. | Foto: PR / NCC

47-årige Jacob Skjellerup er ny kundechef i NCC Byggeri Vest. Her får han til opgave at fokusere på offentlige kunder og renovering af alment byggeri i Jylland. Det oplyser NCC i en pressemeddelelse.

Jacob Skjellerup kommer fra en stilling som kommerciel chef hos MT Højgaard, hvor han har arbejdet de sidste seks år. Inden da arbejdede han som salgsdirektør smykkefirmaet Pilgrim.

"Det vigtige for mig er at forstå kundernes skiftende behov og ønsker, så vi kan indrette vores forretning efter det – og ikke omvendt. Det sker bedst, når man fra start sørger for at etablere det gode og tillidsfulde samarbejde," siger Jacob Skjellerup.

Udskiftninger på stribe i MT Højgaard: Mindst 15 chefer er fratrådt siden november 

MT Højgaard-domicil står halvtomt efter fyringer: "Det er ikke en ubetydelig økonomisk post"

Mangeårig NCC-direktør får igen chefansvar 

Mere fra Watch Medier

Efter gaslæk: Endegyldigt slut med russisk gas til vinter

De mystiske gaslæk på Nord Stream 1 og 2 i Østersøen betyder, at energimarkedet nu må indstille sig på, at der ikke vil blive sendt russisk gas til Europa i år. Utænkeligt, at det ikke er et målrettet angreb, siger kilde til tysk avis.

Læs også

Relaterede