Watch Medier

HD Ejendommes topchef siger farvel efter salg til Heimstaden

Peter Uldall Borch stopper "med en vis portion vemod". Afskeden sker i kølvandet på, at Niam har solgt selskabet til Heimstaden.

Peter Uldall Borch erklærer sig stolt over at være med til at skabe det, som har ført til Danmarkshistoriens største ejendomstransaktion. | Foto: PR / Heimstaden

Peter Uldall Borch takker af som direktør for det tidligere HD Ejendomme, som han har stået i spidsen for gennem de sidste 15 år, oplyser selskabets nye ejer, Heimstaden.

Heimstaden har i januar opkøbt Niams danske portefølje med godt 6200 lejeboliger og 35 erhvervsejendomme og i samme forbindelse overtog man forvaltningsselskabet under HD Ejendomme.

"Det er selvfølgelig med en vis portion vemod, at jeg skal sige farvel til de dygtige og dedikerede kolleger, jeg har delt min hverdag med de sidste 15 år i både modgang og medgang. Det har givet en unik viden og erfaring, som jeg kan tage med videre. Samtidig er jeg stolt over det, vi er lykkedes med at skabe, som har ført til Danmarkshistoriens største ejendomstransaktion – og jeg er glad for at kunne bringe stafetten videre til Heimstaden, som jeg ser som det helt rette match," udtaler han i meddelelsen.

Landechef for Heimstaden i Danmark, Michael Byrgesen Hansen, træder nu ind som direktør for den samlede organisation, og giver Peter Borch rosende ord med på vejen:

"Jeg har meget respekt for den rejse, både Peter og organisationen har været på. Peter har gjort en fantastisk indsats i forhold til at løfte HD Ejendomme til den konsoliderede virksomhed, den er i dag. Det skaber et rigtigt godt afsæt for den nye rejse, der nu er indledt mod ét, fælles Heimstaden Danmark."

I en overgangsperiode vil Peter Borch fungere som associeret rådgiver for Heimstaden i forbindelse med det igangværende arbejde med sammenlægningen.

Heimstaden runder over 100.000 boliger – men har stadig appetit på at købe mere

Heimstaden får kritik for at gøre boliger til unge til "små, hundedyre luksusboliger"

Danmarkshistoriens største ejendomshandel får myndighedernes blå stempel 

Mere fra Watch Medier

Ørsted fik tab i fjerde kvartal

Energiselskabet Ørsted fik underskud i årets fjerde kvartal, men lander et overskud på 15 mia. kr. for hele året og udbetaler rekordstore summer til aktionærerne.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs