Watch Medier

Djøf henter redaktionschef på Go' Aften Live

Redaktionschef på TV 2-programmet Go' Aften Live skifter til Djøf, hvor hun bliver ny mediechef med ansvar for bl.a. pressearbejde.

Helle Slejborg bliver ny mediechefi Djøf- | Foto: Mathias Løvgreen Bojesen

Fagforbundet Djøf får ny profil fra mediebranchen om bord med rekrutteringen af Helle Slejborg som ny mediechef. Det skriver Djøf i en pressemeddelelse.

Helle Slejborg kommer fra en stilling som redaktionschef på TV 2's daglige aktualitetsmagasin Go' Aften Live, som produceres af Nordisk Film TV.

Hos Djøf får hun ansvaret for pressearbejde og politisk interessevaretagelse på de sociale medier. En central opgave bliver at løfte Djøfs strategi om at markere sig som en vigtig spiller i forhold til at løse aktuelle samfundsudfordringer.

"I Djøf er det vores ambition at få samfundet til at finde sammen - i fælles interesse og på tværs af forskelligheder. Vi vil sætte dagsordenen i spørgsmål med stor betydning for både vores medlemmer og samfundet som helhed. Helle har en unik evne til at fortælle spændende og vedkommende historier om mennesker med noget på hjerte til et bredt publikum, og jeg er enormt glad for at få hende med på holdet," siger Jakob Stig Jørgensen, der er chef for politik, presse og public affairs i Djøf.

Helle Slejborg har tidligere arbejdet med nyhedsjournalistik og magasinprogrammer på TV 2 og i DR. Hun tiltræder i Djøf 22. februar.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs