Watch Medier

Stine Bosse holder sig ude af kommende Coop-valg

Tidligere Tryg-topchef Stine Bosse, der i april blev del af Coop Amba-bestyrelsen, stiller i den kommende valgkamp ikke op som modkandidat til nuværende formand Lasse Bolander.

Stine Bosse stiller ikke op mod Lasse Bolander ved kommende formandsvalg i Coop Amba. | Foto: Emma Sejersen

Efter 13 år på posten stiller stjerner og måner sig, så næsten intet kan komme i vejen for genvalg til siddende Coop-formand Lasse Bolander.

Sidste år i april trådte Stine Bosse, tidligere Tryg-topchef ind i andelsselskabet Coops bestyrelse, men modsat mulige forventninger stiller hun ikke op som formandskandidat ved det forestående valg, der indledes i næste uge, skriver Dagligvarehandlen.

"Da jeg gik ind i Coops bestyrelse, var det ikke min hensigt at vippe nogen af pinden. Min ambition er og var at bidrage til udviklingen af en af Danmarks største demokratisk ejede virksomheder. Jeg vidste ikke så meget om hverken Coop eller dagligvarebranchen, men jeg ved en hel del om økonomisk styring, finans, udvikling af store virksomheder, ledelse og strategi i store virksomheder, som jeg kan bidrage med, og som er kompetencer, jeg forventer, der bliver endnu mere brug for fremadrettet," siger Stine Bosse til bladet.

Flere detailprofiler med i frivilligt coronainitiativ Coop-formand: Vi må speede op for discount efter coronakrisen Stine Bosse valgt ind i Coops bestyrelse

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs