Watch Medier

Accura-udbrydere går hver til sit efter uenighed om vejen frem

To år efter afskeden med Accura siger stifterne af Capital Lawfirm nu også farvel til hinanden. Entydigt fokus på finansiel regulering er for snævert, mener den ene, mens den anden ikke ønsker at gå på kompromis.

Nina Riisgaard Lauritsen og Louise Studstrup Muurholm fløj ikke langt fra reden, da de i 2019 forlod Accura på Tuborg Boulevard i Hellerup. De slog sig nemlig ned i et kontorhotel på Tuborgvej omkring 200 meter væk. | Foto: PR

Efter to år sammen i Capital Lawfirm splitter de to tidligere Accura-advokater Nina Riisgaard Lauritsen og Louise Studstrup Muurholm op. De er ikke længere enige om vejen frem.

"Vi ønskede at gå videre i hver vores retning. Det er meget naturligt, at man indimellem beslutter at stoppe et samarbejde og gå videre i hvert sit regi, og det er sådan set, hvad der er at sige om det," siger Louise Studstrup Muurholm til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen fyringer

De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår situationen under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise. Og det er en fejl, mener Bryggeriforeningens direktør, Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs