Watch Medier

Saxo Banks nye krypto-analytiker er en 21-årig CBS-studerende

21-årige Mads Eberhardt startede en kryptovalutabørs som 18-årig, der endte med at omsætte for mere end 2 mio. euro om året. Nu skal han lære Saxo Banks ansatte og kunder mere om det stadig gådefulde betalingsmiddel, mens han også læser på CBS.

21-årige Mads Eberhardt skal ugentligt levere analyser om kryptovalutaer hos Saxo Bank. | Foto: PR/Saxo Bank

Når Saxo Banks ugentlige analyse om kryptovaluta udkommer, vil det typisk være en 21-årig CBS-studerende, der står bag. Det samme gælder, når kunder eller ansatte i organisationen skal have besvaret spørgsmål om kryptovaluta. Her vil det også være en ung mand, der tog hul på sin videregående uddannelse sidste år, som står klar med svar.

Mads Eberhardt begyndte i januar som kryptovaluta-analytiker hos den danske investeringsbank. Et deltidsjob, som han kommer til at passe ved siden af studiet på Copenhagen Business School, hvor han læser International Business.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs