Watch Medier

Red udvider sin partnerkreds til ni personer

Erhvervsmægleren Red lader en associeret partner træde et skridt op i ejerkredsen.

Anders Krogh har været hos Red siden 2014. | Foto: PR / Red

Erhvervsmægleren Cushman & Wakefield Red har optaget Anders Krogh i ejerkredsen, der nu består af ni partnere, meddeler virksomheden.

Anders Krogh har siden november 2019 været associeret partner, og har de seneste fire år haft ansvar for kontorudlejningsafdelingen i Red, fremgår det.

”Vi er glade for og stolte af, at Anders vælger at takke ja til at indtræde som partner og kan bistå med at løfte virksomheden yderligere. Vi skal sikre den næste generation af dygtige partnere, og her har det naturligvis været en prioritet for os, at Anders bliver ombord og fortsætter ledelsen af kontorudlejningsafdelingen samtidigt med, at han nu tager del i den øvrige ledelse af virksomheden,” udtaler ledende partner Nicholas Thurø i meddelelsen.

Inden Anders Krogh kom til Red i 2014 var han gennem 12 år ejendomsmægler i Home.

De samlede partnerkreds udgøres fremover af Anders Krogh, Kjeld Pedersen, Kristian Vinggaard, Jesper Tindbæk Anderson, Lior Koren, Bo Stevnss, Claus Bælum, Nicholas Thurø og Bjarne Jensen, der er bestyrelsesformand.

Høje tal overrasker rådgiver: Udenlandske milliarder strømmer hertil trods indgreb

Erhvervsmægler opruster med profil fra Nybolig

Cushman & Wakefield Red henter nye kræfter hos CBRE og Newsec 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs