Watch Medier

Red udvider sin partnerkreds til ni personer

Erhvervsmægleren Red lader en associeret partner træde et skridt op i ejerkredsen.

Anders Krogh har været hos Red siden 2014. | Foto: PR / Red

Erhvervsmægleren Cushman & Wakefield Red har optaget Anders Krogh i ejerkredsen, der nu består af ni partnere, meddeler virksomheden.

Anders Krogh har siden november 2019 været associeret partner, og har de seneste fire år haft ansvar for kontorudlejningsafdelingen i Red, fremgår det.

”Vi er glade for og stolte af, at Anders vælger at takke ja til at indtræde som partner og kan bistå med at løfte virksomheden yderligere. Vi skal sikre den næste generation af dygtige partnere, og her har det naturligvis været en prioritet for os, at Anders bliver ombord og fortsætter ledelsen af kontorudlejningsafdelingen samtidigt med, at han nu tager del i den øvrige ledelse af virksomheden,” udtaler ledende partner Nicholas Thurø i meddelelsen.

Inden Anders Krogh kom til Red i 2014 var han gennem 12 år ejendomsmægler i Home.

De samlede partnerkreds udgøres fremover af Anders Krogh, Kjeld Pedersen, Kristian Vinggaard, Jesper Tindbæk Anderson, Lior Koren, Bo Stevnss, Claus Bælum, Nicholas Thurø og Bjarne Jensen, der er bestyrelsesformand.

Høje tal overrasker rådgiver: Udenlandske milliarder strømmer hertil trods indgreb

Erhvervsmægler opruster med profil fra Nybolig

Cushman & Wakefield Red henter nye kræfter hos CBRE og Newsec 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede