Watch Medier

Erfaren dansk biotekforsker bliver direktør i hollandsk selskab

Med et fyldigt cv i bagagen fra Bioneer, Zealand Pharma og Astrazeneca bliver en erfaren dansker nu forskningsdirektør i det hollandske selskab Toxys, som beskæftiger sig med kemiske sikkerhedstest af blandt andet medicin for lægemiddelfirmaer.

Foto: Toxys / PR

En dansker skal fremover lede afdelingen for forskningen og udvikling i det hollandske biotekfirma Toxys, der siden stiftelsen i 2014 – som et spin-out fra Leiden Universitet – har specialiseret sig i kemiske sikkerhedstest af blandt andet medicin for lægemiddelfirmaer.

Ny forskningschef i det Leiden-baserede selskab bliver således Torben Østerlund, der får til opgave at "fremskynde forretningsvæksten og gøre Toxys til førende inden for dyrefri kemiske sikkerhedstest," som det lyder i en pressemeddelelse fra selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Efter gaslæk: Endegyldigt slut med russisk gas til vinter

De mystiske gaslæk på Nord Stream 1 og 2 i Østersøen betyder, at energimarkedet nu må indstille sig på, at der ikke vil blive sendt russisk gas til Europa i år. Utænkeligt, at det ikke er et målrettet angreb, siger kilde til tysk avis.

Læs også